По природа, мъжете са бойци. Те се сблъскват с безброй проблеми от всякакво естество и смело се борят, за да се справят с тях. Немалка част от представителите на мъжкия пол обаче се изправят пред едно по-особено изпитание, което засяга пряко тях и тяхното най-голямо достойнство. И тук говорим за т.нар. импотентност при мъжете и свързаните с нея странични ефекти.

Подобен тип проблеми засягат не само физическото здраве, но и духа на мъжа. Те вървят ръка за ръка с ниско самочувствие, комплекси и притеснения, депресия, страхове, проблеми в комуникацията и сексуалните отношения с половинката.

В случай че се усъмнят, че имат проблем, именно заради неудобствата, които се пораждат, е препоръчително мъжете да обърнат по-сериозно  внимание на себе си и да вземат своевременни мерки.

 

Кои са най-често срещаните проблеми при мъжете и тяхното мъжество?

Импотентност при мъжете

Какво е импотентност?

Най-просто казано, тя представлява еректилна дисфункция. В този случай, мъжът не успява да постигне ерекция или не успява да я задържи по време на сексуални отношения. Еректилната дисфункция (импотентността) е проблем, който предизвиква трудност или неспособност за извършване на полов акт.

Най-често тя се появява при мъжете над 60-годишна възраст), но никак не са редки случаите, в които и млади мъже в репродуктивна възраст страдат от този проблем. Съществуват много възможни предпоставки за появата на импотентност по-рано от обикновено. Тя може да се дължи на стрес, психическо разстройство, проблеми с кръвоносната, ендокринната или нервната система, увреждане от прекомерен прием на допинг и стимуланти, увреждане от прием на други субстанции и т.н.

Как да се справим с импотентността?

Решението е много просто и ефикасно – хомеопатичен продукт Тестис Композитум, за който ще ви разкажем по-надолу!

 

Намалено либидо

Ниското либидо при мъжете се характеризира със сериозно понижено желание за осъществяване на полов акт. Тук отново за най-честа причина се смята възрастта, но голяма част от младите представители на мъжкия пол също се срещат с този проблем.

Съществуват два основни варианта – психологическа или физическа.

От психологическа гледна точка, една от най-честите причини за намаляване на либидото е депресията. Тя оказва влияние на всички аспекти и сексуалният живот не е изключение. Това важи и за стреса – той е другият фактор, който има голямо влияние.

От страна на физическото състояние на мъжа, причината може да е в следствие от сърдечно заболяване, еректилна дисфункция, ниски нива на тестостерон, затлъстяване и много други.

 

Бързо приключване на половия акт

Както при импотентността и ниското либидо, така и при бързата еякулация, причините са на психологическа или физическа основа.

В случай че е първото, то това може да се дължи на депресия, притеснение, комплекси за малоценност или преживяни на по-ранен етап сексуални травми или насилие, стрес, свръхвъзбуда.

Ако проблемът идва от здравословното състояние на мъжа, то причинителите му могат да се открият в хормоналната система, фимоза, възпаление на семенните везикули, употреба на медикаменти.

 

Прояви на мъжки менопаузи

Много хора все още го считат за мит, но мъжките менопаузи са напълно реални!   Медицинският термин за това е хипогонадизъм. Менопаузите при мъжете се изразяват в по-ниска продукция на тестостерон.

Проявите на хипогонадизъм се характеризират с появата на основни симптоми, някои от които вече разгледахме – еректилна дисфункция, бърза еякулация, понижено либидо, липса на енергия, силна раздразнителност, качване на телесна маса, загуба на коса,  нарушения на съня, усещане за обливане от топли вълни.

Обичайната възраст за проявите на мъжка менопауза е между 40 и 60 години. В случай че се появи по-рано обаче, задължително трябва да се посети лекар-специалист, тъй като това може да е знак за сериозно заболяване.

 

Тестис Композитум – решението на твоите мъжки проблеми от Екоконсулт

Какво е Тестис Композитум и кога се използва?

Екоконсулт предлага изключително ефективен и висококачествен хомеопатичен натурален продукт, предназначен за мъжка употреба, без нужда от лекарско предписание. Тестис Композитум (Testis Compozitum) се използва за лечение и стимулиране на функцията на тестисите – тогава, когато се появят неприятните проблеми, засягащи най-голямото достойнство на мъжа, които вече споменахме.

В случай че страдате от намалено либидо, бърза еякулация, получили сте увреждане от прекомерен прием на допинг или забранени вещества, усетили сте първите прояви на мъжка менопауза или търсите лекарство за импотентност… То натуралните съставки на хомеопатичното средство Тестис Композитум ще ви помогнат да се отървете от проблемите и бързо да се върнете към нормалното ежедневие, за да се наслаждавате на пълноценен полов живот.

Подробно описание на съставките в Тестис Композитум можете да видите тук, както и да поръчате лесно и бързо продукта през нашия онлайн магазин: https://bit.ly/30ZzHDG

 

Как се приема Тестис Композитум?

Тестис Композитум се предлага под формата на ампули, които може да се пият, но лекари – специалисти и самият производител препоръчват да се приложат подкожно, но това се прави само и единствено от компетентен хомеопатичен лекар!

Обичайно, за възстановяване на мъжката потентност се използват от 1 до 3 ампули еднократно. Продуктът може да се използва и от спортисти за повишаване на тестостерона преди състезание, като в този случай се препоръчват 2 до 3 ампули еднократно.

 

Тестис Композитум е един от най-търсените и предпочитани продукти от нашите клиенти и ефектът е доказан!

 

Защо да се доверите на Екоконсулт?

Екоконсулт е с повече от 20 години опит на пазара. Разполагаме с екип от специалисти в сферата, които са винаги на разположение за професионална консултация, за да ти препоръчат най-подходящия продукт.

Екоконсулт е официален вносител на напълно оригинални и висококачествени продукти за здравето. Работим с фирми от европейския пазар, произвеждащи своите продукти по най-съвременните технологии, с нужните лицензи за употреба!

Ако имате въпроси, свържете се с нас на тел. 02 943 36 95 или елате на място в офиса ни – гр. София, ул. „Черковна“ №56 от 09:00 до 17:00 часа в работни дни.