За нас2021-11-03T15:59:30+02:00

Фирма Екоконсулт ГП ЕООД е на Българския пазар повече от 20 години и е традиционен участник на пазара за хранителни добавки и консултантски услуги в областта на лечебното хранене и възстановяване на спортисти. Интересуваме се от производството на продукти произведени в съответствие с изискванията на новото време.Търсим фирми от Европейския пазар чието производство е по най-съвременните технологии.Модерните системи за сигурност на качеството, гарантирани от най-реномираните допинг лаборатории ни дават сигурност, че формулите на хранителните добавки, които ние предлагаме отговарят на стандартите.Внимаваме за вложените съставки и компоненти, които да са на естествена основа, което гарантира тяхната пълна усвояемост. Продуктите ни съдържащи високи дози активни вещества се произвеждат като формули със забавено освобождаване,тоест с постоянна концентрация за продължителен период от време.

Стремим се да сме информирани за всичко ново и иновативно на Европейския пазар и да бъдем в услуга на спортните лекари,треньори,и спортисти.
Продуктите които предлагаме имат сертификати NTS , GMP , SwissVitamin institute и Кьолнската допинг лаборатория.
Благодарение на опита натрупан във времето ние се стремим да предложим реална стойност и изгодни цени на нашите клиенти. Следим за всички промоции и новости във финансовата област.
Част от продуктите са уникални и единствено при нас могат да бъдат намерени.
Пожелаваме добро и ползотворно сътрудничество!

Go to Top