Вече съществува метод за безоперативно и безболезнено  възстановяване на дисковете на гръбначния стълб, които са увредени в резултат на дискова херния. Процедурата представлява вливане на активното вещество папаин чрез метода електрофореза . То лесно може да се прилага вече и в домашни условия.

За целта е необходимо да си закупите портативният уред за галванизация и електрофореза ЕЛФОР , както и лечебните съставки за тази процедура  : КАРИПАИН СУХ БАЛСАМДИМЕКСИД и ЕУФИЛИН.

Ако желаете да прочетете повече за тези продукти или да видите цената – кликнете върху името на продукта !

Ето и самата процедура:

  1. Натопете хидрофилните възглавнички в топла вода и отцедете. Поставете в тях електродите на уреда. На положителният електрод има червена отметка.
  2. Изтеглете със спринцовка 10 мл Натриев хлорид и го влейте във флакон с Карипаин сух балсам.
  3. Изтеглете със спринцовката 0.5 мл Димексид и също го влейте във флакона с Карипаин. Разклатете флакона до пълното разтваряне на препаратите.
  4. Така полученият разтвор излейте върху положителният електрод на портативният уред Елфор.
  5. Върху отрицателния електрод излейте 1 ампула Еуфилин 5мл.
  6. Поставете положителният електрод върху засегнатата зона на гръбначния стълб.
  7. Поставете отрицателният електрод на друго място : по гръбначния стълб, на крака, на корема – по избор.
  8. Включете уреда Елфор и натиснете бутон Електрофореза. Увеличете тока до степен, която може да бъде понасяна. Оставете уредът да работи 20 мин и след това го изключете.

Тази процедура се повтаря всеки ден, по възможност без прекъсване, в продължение на 20 дни. Курсът от процедури може да бъде повторен отново след 30 до 60 дни. Обикновено това е достатъчно за пълното възстановяване на прешлените и дисковете между тях.

В резултат на описаните процедури, дисковата херния омеква, свива се и дискът се възстановява напълно. Активните вещества остават под кожата още 1-2 седмици и продължават своето лечебно действие дори и след края на процедурите. Възстановява се не само засегнатият прешлен, но и съседните около него.

За повече информация и поръчки се обадете на телефон: 0877 500 590

Пълен комплект за домашно лечение с електрофореза:

Елфор портативен апарат 1 бр.;

Адаптор за портативен апарат елфор;

Хидрофилни подложки за апарат Елфор – 2 бр.;

Карипаин сух балсам – 20 флакона;

Еуфилин ампула – 20 бр.;

Димексид концентрат  100 мл.;

 

Обадете се сега на 02 943 3695

Как се прави процедура при домашни условия може да видите във видеото:

А тези, които биха искали да провеждат процедурите в амбулаторни условия, могат да се консултират с физиотерапевтичен център по техен избор, да закупят Карипаин сух балсам и да изискат да им бъде проведен курс на лечение по описаната процедура.